Lämmönsiirtimet

LÄMMÖNSIIRTIMIEN ASIANTUNTIJA TAMPEREELLA JA PIRKANMAALLA

Lämmönsiirtimiin liittyvät huolto- ja asennustyöt on syytä jättää aina alan asiantuntijalle. Me asennamme, huollamme, korjaamme, puhdistamme ja vaihdamme lämmönsiirtimet Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Asiantuntemuksemme kattaa monipuolisesti erilaiset lämmönsiirrinten, lämmönjakokeskusten ja konehuoneiden työt. Palvelemme asiakkaitamme aina avaimet käteen -periaatteella, kun tarpeesi koskee lämmönsiirtimiin liittyviä töitä Tampereen seudulla.

Lämmönsiirtimet puhtaaksi – täydet tehot käyttöön

Lämmönsiirtimet keräävät sisäänsä erilaisia epäpuhtauksista muodostuvia kerrostumia lämmönsiirtoprosessien aikana. Tällaiset kerrostumat alkavat vähentää lämmönsiirtimien käyttötehoa nopeastikin. Pahimmassa tapauksessa virtauskanavat menevät kokonaan tukkoon. Kerrostuman ei tarvitse olla kovinkaan paksu, kun lämmönsiirtimen teho on pudonnut jo puoleen. Tällöin lämmönsiirtimien puhdistus tarjoaa parhaan ratkaisun kadonneiden tehojen palauttamiseksi.

Lämmönsiirtimen kanssa ongelmia? Soita meille!

Jos lämmönsiirtimet aiheuttavat ongelmia, ovat huollon tai puhdistuksen tarpeessa tai kaipaavat jopa kokonaan täydellistä uusimista Pirkanmaan alueella, soita, lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Tarjoamme ammattitaitoista apua nopeasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisen hinnoittelun kera. Muista myös kotitalousvähennyksen ja rahoituksen mahdollisuus myös lämmönsiirtimiin liittyvien töiden yhteydessä!

Putkityö KV Oy

Sileesuonkatu 4
33330 TAMPERE
Y-tunnus: 17660574