Putkiremontti

PUTKIREMONTTIA TAMPEREELLA JA PIRKANMAALLA

Toteutamme taloyhtiöiden ja asuinrakennusten putkiremontit sekä Tampereen seudulla että muualla Pirkanmaan alueella – saat koko projektin myös avaimet käteen -palveluna eli KVR-urakkana! Tarjoamme putkiremontteja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Isommissa kohteissa kykenemme suosittelemaan myös luotettavia suunnittelu- ja rakennusalan yrityksiä kattavasta yhteistyöverkostostamme, jotta saisit kerralla kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta toteutukseen.

Työn tilaajalle on joka tapauksessa tärkeää valita linjasaneerausta toteuttamaan luotettava osaaja, jonka ammattitaito on vaadittavalla tasolla. Juuri tällainen tekijä on Putkityö KV Oy. Hyödynnä rohkeasti meidän tietotaitoamme, kokemustamme ja verkostoamme – takaamme onnistuneen lopputuloksen jokaiselle putkiremontille Tampereella ja muualla Pirkanmaalla urakan laajuudesta riippumatta.

Putkiremontin eli linjasaneerauksen hinta?

Millainen on kattavamman putkiremontin tai linjasaneerauksen hinta, eli millaisista kustannuksista puhutaan? Koska linjasaneeraus on urakkana aina taloyhtiökohtainen ja projektin yhteydessä on mahdollista toteuttaa useita muitakin korjaustoimenpiteitä, yhtä yksiselitteistä linjasaneerauksen hintaa on mahdotonta määritellä. Linjasaneerauksen kustannukset vaihtelevat eri hankkeiden välillä merkittävästikin. Nyrkkisääntö kuitenkin on, että mitä pienempi keskipinta-ala, sitä korkeampi linjasaneerauksen hinta.

Tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille kohteeseen, jotta voimme laskea tarkemman tarjouksen linjasaneeraukselle Tampereen alueella tai muualla Pirkanmaalla.

Putkiremonttia Tampereella ja Pirkanmaalla laadusta tinkimättä

Teemme perinteisiä putkiremontteja nykyaikaisilla työvälineillä kilpailukykyisin hinnoin Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Perinteisessä putkiremontissa koko kiinteistön käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputket uusitaan. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan yleensä myös mm. märkätilojen vesieristykset, laatoitukset, vesikalusteet sekä lämpöpattereita.

Toisinaan putkiremontin yhteydessä uusitaan myös sähkö- ja tietoliikennejohdotukset tai ilmastointia, koska pintarakenteet voidaan joutua avaamaan. Kiinteistön rakenteita korjataan tarpeen mukaan asiakkaan kanssa neuvotellen.

Jokainen korjauskohde on yksilöllinen ja saneerauslaajuus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Laajemmissakin linjasaneerauksissa voimme palvella asiakkaitamme asiantuntevan yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Toteutamme putkiremontit ja linjasaneeraukset Tampereella ja Pirkanmaalla. Muista, että ammattilaisen toteuttama putkiremontti antaa rakennukselle uuden elämän ja lisää käyttövuosia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Putkityö KV Oy

Sileesuonkatu 4
33330 TAMPERE
Y-tunnus: 17660574