Oletko isännöitsijä, tai taloyhtiön hallituksessa? Vai onko yritykselläsi omistuksessaan kiinteistö tai halli, joka on liitetty kaukolämpöön? Me teemme rautaisella ammattitaidolla kerrostalojen sekä yritysten kiinteistöjen kaukolämpösiirtimien uusinnat. Asennamme Gebwellin ja HögforsGST:n lämmönjakokeskuksia kymmenien vuosien kokemuksella kaiken kokoisiin kohteisiin. Asennamme myös irtosiirtimiä.

 

Stockmannille ja Treduun

Olemme asentaneet myös isoja kaukolämmönsiirtimiä mm. Stockmannin taloon Tampereen Hämeenkadulla. IV-konehuoneasennuksia olemme tehneet esimerkiksi Tredun tiloihin Tampere-taloa vastapäätä Åkerludinkadulle.

 

Tehokkaasti, totta kai!

Työnjohdoltamme löytyy KKL-kaukolämpötyöjohtajan pätevyys, ja asennuksemme tapahtuvat aina käyttövesi- ja lämmityskatkot minimoiden. Vaihdamme koko keskuksen kerralla, jolloin aikaa kuluu usein enintään vuorokausi. Vesikatkoksen saamme pysymään maksimissaan puolessa vuorokaudessa ja lämmöt saamme päälle vuorokaudessa.

 

Hitsaustaito kunniassa vesien kierroissa ja kytkennöissä

Ruostumaton putki on edelleen hyvin käyttövarma ratkaisu. Yrityksestämme löytyy vahvaosaaminen kohteisiin, jotka tehdään käyttämällä kaasu- ja TIG-hitsausta. Hitsaamme esimerkiksi lämpöjohtoa isommissa putkikoissa, jolloin puristusliitokset olisivat asiakkaillemme kohtuuttoman kalliita käyttää. Teemme niin pienet kuin suuretkin IV-konehuoneiden asennukset yhteistyössä ammattitaitoisten kumppaneidemme kanssa. Hitsaustyö on ydinosaamistamme. Tämä osaaminen ei ole enää itsestäänselvyys kaikissa putkiliikkeissä.

 

Työtehokkuus paremmaksi jäähdytyksellä

Haluatko lisätä työntekijöidesi viihtyvyyttä kuumina kesäpäivinä? Palveluihimme kuuluvat myös jäähdytystekniset työt. Voimme lisätä putkia ja kytkeä IV-konvektoreita vanhaan kiinteistöön. Näin sen arvo kohoaa ja kiinteistö saa täysin uuden elämän!

Energiatehokkaat LTO-työt

Haluatko säästää selvää rahaa ja samalla pitää huolta planeetastamme? Ota kiinteistösi tuottama hukkalämpö talteen – me teemme lämmöntalteenoton asennustyöt ammattitaidolla rakennusten katoille. Se on energiatehokasta toimintaa, jossa samaan aikaan pidetään huolta planeetasta ja säästetään kuluissa.

Kysy lisää, tai pyydä tarjous: tarjoukset@putkityokv.com

Kysy tarjous

    Usein kysytyt kysymykset

    Kaukolämpövaihtimen tekninen käyttöikä on noin 20–25 vuotta.
    Kyllä. Me voimme vaihtaa kaukolämpövaihtimen myös lämmityskaudella.
    Kyllä, lämmönsiirrin kannattaa huoltaa vuoden välein. Huollossa puhdistamme lianerottimet, tarkistamme paisuntasäiliöiden esipaineet ja verkostopaineet. Samalla teemme silmämääräisen tarkastuksen yleisesti lämmönvaihtimen kunnosta, jotta havaitsemme mm. mahdolliset vuodot.