Tärkeä osa toimintaamme ovat rakennusliikkeille alihankintana tehtävät toimitilaremontit. Usein prosessi menee niin, että rakennusliike haluaa tarjota asiakkaalleen kokonaisurakan ja se haluaa meidät hoitamaan toimitilaremontin, koska Putkityö KV:n työntekijät ovat alan arvostettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen voi luottaa. Tiedämme ja tunnemme tarkasti oman porukkamme, sillä kaikki työntekijämme ovat olleet pitkäaikaisesti palkkalistoillamme. Pystymme kommunikoimaan työmaalla selkeästi sekä selittämään kulloisenkin työvaiheen niin, että myös asiakkaamme pysyvät kartalla tekemisistämme. Luottamus ja hyvä käytös ovatkin ammattitaidon ohessa avainasioitamme – jurottajien paikka ei ole mielestämme asiakaspalvelutyössä eikä ihmisten kotona.

 

Kaiken kokoisia töitä

Teemme pääasiassa toimitilasaneerauksiin ja toimitilamuutoksiin liittyviä LVIJ-töitä kaikenlaisiin kohteisiin. Voimme tulla luoksesi kytkemään parturituolin, tai vetämään tehdashallin vesijohdot uusiksi. Ja kaikkea siltä väliltä, kuten vaikkapa kytkemään minikeittiön toimistotiloihin, tai vaihtamaan rikkoutuneen WC-pytyn. Melkein mikä vain veteen liittyvä työ siis hoituu kauttamme.

 

Vaikea tilanne? Putkityö KV auttaa.

Valikoimaamme kuuluvat myös paineilmalinjastot, joita olemme tehneet erilaisiin toimitiloihin, painotaloihin, laboratorioihin jne. Julkisella puolella asiakkaisiimme kuuluu mm. päiväkoteja ja kouluja. On yleisesti tiedossa, että jos on tiedossa todella vaikea kohde, niin Putkityö KV soitetaan paikalle. Haastavimmatkaan kohteet eivät ole meille ongelma, vaan kokemusta ja osaamista löytyy hyvin monen sorttisista kohteista. Palvelemme hyvällä asenteella sekä kaiken kokoisia yrityksiä että julkista sektoria.

 

Keskustorin helmeä saneeraamassa

Yksi saneerauskohteemme löytyy Tampereen sydämestä Sandbergin talosta, eli entisessä Kekäleen talosta Keskustorin laidalta. Vanhat rakennukset ovat aina omanlaisiansa, joten mietimme niissä tehtäviä ratkaisuja aina ajatuksen kanssa. Teimme kiinteistön lämpöjohdot  eli käyttämällä kierteisiä osia. Ratkaisu osoittaa pieteetillä tekemisen tyylimme ja oli suuritöisempi, mutta myöskin todennäköisesti vuosien saatossa varmempi kuin puristusliitoksin tehty ratkaisu olisi ollut. Kiinteistön omistajat ovat tehneet kanssamme yhteistyötä aiemminkin, joten he ovat nähneet tekemisen tasomme ja luottavat osaamiseemme.

 

Ratkaisu löytyy aina

Teemme vuosikymmenten saneerauskokemuksella kaikenlaiset vesi-, lämpö- ja viemärijohtotyöt. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös ilmanvaihto- ja jäähdytystyöt kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Yhteistyökumppaneiltamme löytyy laaja kaasujärjestelmä- ja RO-vesiosaaminen. Osaamisemme on niin laajaa, että kun ajattelet mitä tahansa toimitiloihin liittyvää remonttia, ota meihin yhteyttä. Meiltä löytyy taatusti ratkaisu.

Kysy lisää, tai pyydä tarjous: tarjoukset@putkityokv.com

Kysy tarjous

    Usein kysytyt kysymykset

    Kyllä. Teemme kaikenkokoisia saneeraus- ja muutoskohteita. Asiakkainamme on niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä. Palvelemme myös julkista sektoria.
    Jos kyseessä on suurempi remontti, kannattaa pyytää tarjous. Pienemmät työt teemme yleensä tuntiveloitusperiaatteella.
    Toimimme Tampereen seudulla. Kohteemme sijaitsevat mm. Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Kangasalla ja Lempäälässä.